Projecten

Voor meerdere klanten hebben wij in de afgelopen jaren projecten mogen uitvoeren. Op deze pagina kan je deze vinden.

Chinook Quality

Voor een handelaar in vis hebben wij een prachtige website gebouwd waar de klanten van het bedrijf met veel liefde naartoe gaan. Ook is het een erg overzichtelijke website.

Alisa Cuuna

Voor een model, sociaal ondernemer en actrice hebben wij samen met MLK een unieke website mogen bouwen. Dit omdat de website uit meerdere sub-themas bestond.

Jolly Mangos

Voor de gezellige band “JollyMangos” mochten wij een super gezellige website ontwerpen en bouwen waar de band trots op is. En wij zijn er natuurlijk ook erg trots op!

teamtrui

teamtrui is een van onze eigen projecten waar wij erg trots op zijn. teamtrui is een website waar je bedrukte producten kan bestellen voor je bedrijf (of natuurlijk voor jezelf). We raden je zeker aan even te kijken!

file.coffee

file.coffee is ook een van onze eigen projecten. Het is een website waar je super snel en makkelijk bestanden via kan delen. Upload het bestand en stuur de link door naar andere mensen. That’s it!

unscan

Screenshot of unscan.co website

unscan is een van onze projecten die wij gemaakt hebben voor ontwikkelaars. Het is een NSFW, Malware en link scanning tool die platforms veiliger maakt. Het is gratis in gebruik.

ImmunoWars

ImmunoWars website screenshot

Voor ImmunoWars hebben wij de website gebruiksvriendelijker gemaakt en kleine tweaks gemaakt in wat er al was. Op de bestaande website hebben wij bijvoorbeeld een nieuwe winkelwagen ontworpen. 

Heya Social

Wij zijn bezig met een sociaal platform om nieuwe vrienden te maken. Het platform zal in de aankomende maanden live gaan, meld je nu alvast aan via de website. Klik op de knop hieronder om daar heen te gaan.

Is jouw bedrijf ons volgende project?

Opzoek naar een bedrijf wat jouw digitale droom waar kan maken? Kijk dan niet verder dan LNGZL. 

Laat hier onder je telefoon nummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk bellen!