Projecten

Voor meerdere klanten hebben wij in de afgelopen jaren projecten mogen uitvoeren. Op deze pagina kan je deze vinden.

YumTums

Voor het snoepbedrijf YumTums hebben wij een webshop ontwikkeld op basis van de designs aangeleverd door het bedrijf. Tijdens dit project werd de opdracht gever continue up-to-date gehouden.

SVDE

In opdracht van Adyta hebben wij de website van Sprangers Van den Ende een makeover gegeven. Van een onduidelijke multi-page site naar een super-snelle one page website met nieuwsfeed.

Restart Lifestyle

Restart Lifestyle, een bedrijf dat personal training levert, hebben wij een prachtige website met een origineel ontwerp ontwikkeld. Naast de site hebben wij bijbehorende visitekaartjes ontwikkeld.

FeoDat

FeoDat bestaat uit een team van experts op het gebied van dataconsultancy. Voor FeoDat hebben wij een prachtige, moderne, strakke site gemaakt en een nieuw logo incl. huisstijl ontworpen.

SokAbbo

SokAbbo had een aantal problemen met haar website. Wij hebben deze zorgvuldig opgelost. Ook hebben wij enkele verandering gemaakt in het systeem zodat abonnementen goed werken.

The Sales Academy

Voor The Sales Academy hebben wij een prachtige WordPress website gebouwd in een korte periode. De website is gericht op jongeren die een baan zoeken. Het is een toegankelijke site qua design.

Jolly Mangos

Voor de gezellige band “JollyMangos” mochten wij een super gezellige website ontwerpen en bouwen waar de band trots op is. En wij zijn er natuurlijk ook erg trots op!

TK Sound Support

Goed licht en geluid is mega belangrijk voor een concert maar online moet het ook goed klinken en er zeker strak uit zien. Daarom hebben wij voor TK Sound Support een strakke website ontworpen.

Chinook Quality

Voor een handelaar in vis hebben wij een prachtige website gebouwd waar de klanten van het bedrijf met veel liefde naartoe gaan. Ook is het een erg overzichtelijke website.

ImmunoWars

ImmunoWars website screenshot

Voor ImmunoWars hebben wij de website gebruiksvriendelijker gemaakt en kleine tweaks gemaakt in wat er al was. Op de bestaande website hebben wij bijvoorbeeld een nieuwe winkelwagen ontworpen. 

file.coffee

file.coffee is ook een van onze eigen projecten. Het is een website waar je super snel en makkelijk bestanden via kan delen. Upload het bestand en stuur de link door naar andere mensen. That’s it!

teamtrui

teamtrui is een van onze eigen projecten waar wij erg trots op zijn. teamtrui is een website waar je bedrukte producten kan bestellen voor je bedrijf (of natuurlijk voor jezelf). We raden je zeker aan even te kijken!

Cocktail.How

Opzoek naar een recept van een cocktail die je recent had of een feestje met wat vrienden? Op Cocktail.How vind je allemaal recepten en tips voor de beste cocktails. Drink responsible.

unscan

Screenshot of unscan.co website

unscan was  een van onze projecten die wij gemaakt hebben voor ontwikkelaars. Het was een NSFW, Malware en link scanning tool die platforms veiliger maakt. Het was gratis in gebruik.

Heya Social

Wij waren bezig met een sociaal platform om nieuwe vrienden te maken. In 2022 zijn wij hier mee gestopt om ons meer te focussen op andere projecten.

Alisa Cuuna

Voor een model, sociaal ondernemer en actrice hebben wij samen met MLK een unieke website mogen bouwen. Dit omdat de website uit meerdere sub-themas bestond.

Studio Mats

Voor dé designstudio voor jouw huis genaamd Studio Mats hebben wij een persoonlijke website mogen bouwen en hosten wij met veel lioefde.

nsfw.rest

NSFW rest is een platform gebouwd op de basis van unscan. Dit is een NSFW scanning en classify systeem voor bedrijven & is pay-per scan.

TaalLokaal

Voor een stichting dat helpt met huiswerk voor mensen die de Nederlandse taal niet goed beheerst hebben wij vrijwillig een website gemaakt.

Is jouw bedrijf ons volgende project?

Opzoek naar een bedrijf wat jouw digitale droom waar kan maken? Kijk dan niet verder dan LNGZL. 

Laat hier onder je telefoon nummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk bellen!

LNGZL Skip to content