App ontwikkeling

Een gebruikersvriendelijke app voor jouw bedrijf.

Door de modernste technieken te gebruiken kunnen we met jou een web applicatie maken die super goed werkt op alle telefoons en medewerkers de app niet eens hoeven te installeren om hem te gebruiken!

Flappybird

Ontwerpen

Voordat we beginnen met bouwen van jouw droom applicatie gaan we eerst samen met jou achterhalen wat er allemaal in de app moet komen en hoe het er uit moet zien.

Wij houden van goede communicatie en willen jou de zekerheid geven dat alles naar wens gaat komen en jij niet opeens een andere app krijgt dan je in gedachten hebt.

Bouwen

Nadat jij alles goedgekeurd hebt gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Tijdens dit process zullen wij jou elke week een update geven over de stand van zaken zodat jij met een gerust hart kan wachten tot wij de applicatie af hebben.

Aan het einde van dit proces vragen wij nog een keer je goedkeuring of alles goed is en dan zullen wij hem op de app stores uitbrengen.

Onderhouden

En dan, je app is live en je medewerkers of klanten kunnen de app gebruiken. Super leuk!

Maar wat als je een nieuwe functie in de app wilt? Of een pagina moet toch wat anders?

Dat is geen probleem, wij staan altijd voor jou klaar! Stuur ons gerust een mailtje en dan zullen we samen met jou alles regelen

Interesse?

Wij weten zeker dat wij samen met jou de droom app van je leven op de markt kunnen brengen (of een app voor intern gebruik, dat kan natuurlijk ook!)

Laat hier onder je telefoon nummer achter en wij zullen je zo snel mogelijk bellen!

LNGZL Skip to content